Fina lyan

ELODIE DETAILS – WINTER BEANIE

 
 

Wow, idag kom solen fram! Jag vet inte om det var febersvett eller om det verkligen var varmt idag, haha. Skönt var i alla fall och jag passade på att rasta snorisarna lite samtidigt som jag provade mig fram med kameran. Jag tycker att det är lite bättre bilder nu, eller vad tycker ni?

 
 
 
Colin har en ny mössa, en likadan som Elise fast i den blågröna färgen. Den har legat i lådan ett bra tag men nu har det ju blivit mössväder och den är faktiskt ganska varm. Från Elodie Details om ni missade det 😉
 
 
 
Lilla snorfian, så mycket spring i benen men inte mycket ork.Skönt med frisk luft idag och nu sover hon gott för natten. Väldigt mammig liten tjej dessa dagar, vill helst bli buren hela tiden..
 
 
 
Som ni kanske har märkt så har ni hamnat på en ny design av bloggen. Den som är ännu mer uppmärksam ser att jag flyttat tillbaka till blogg.se. Ni kommer märka varför lite längre fram. Hoppas att ni gillar layoten och hojta gärna till om ni sakna något eller något inte fungerar som det ska. ♥
 
Klicka på ♥:at här nere om ni gillar, det gillar jag!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats