Fina lyan

FÅR EN ATT TÄNKA EFTER

 
Gokväll!
 
Ojoj, vilken dag… jag åkte buss till arbetet i morse där vi mötte en cykelolycka precis efter den hade hänt. Usch, en mamma (såg det ut som) hade blivit påkörd av en bil när hon cyklade. Precis där jag brukar cykla. Jag tog åt mig så mycket att jag fick ont i magen, det kunde ha varit jag! Där låg hon på marken, med andras jackor över sig i väntan på ambulans. Läste i tidningen att en person fick föras till sjukhus… hoppas verkligen att det gick bra och att hon hade hjälm. Livet är skört. 
 
Jobbade sedan heeela dagen, nästan i 11 timmar, tömde min hylla på utlämningsstället och nu har jag landat i soffan och går igenom mailkorgen och planerar helgen som är fullspäckad. Kul! En massa roligt bara 🙂
 
Hoppas att er dag har varit bättre! <3
 
Skicka gärna ett hjärta! 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats