Fina lyan

FÖRSTA JULKLAPPEN

inlägg i samarbete med Jollyroom
 
 
 
Inatt sov Colin hos mormor, han tycker att det är mysigt att få vara ensam hos far- och morföräldrar ibland och då får även Elise lite extra uppmärksamhet här hemma. Ja, tvärtom ibland också.
Jag tänkte passa på att packa in Colins första julklapp när han inte var hemma, en snowracer! Eller ja, den är till de båda med Elise glömmer nog bort den.. hade Colin sett den så hade han ju förstått direkt och inte glömt bort den.
 
Jag och mina syskon fick en snowracer i julklapp när var små, den var blå och svart. Det fanns väl bara blåa och röda då tror jag. Det var verkligen en lyx att få en och vi har använt den varje vinter, tror faktiskt att den finns kvar uppe i Hälsingland. Det här här verkligen leksaker av kvalitet!
 
Nu finns det uppdaterade modeller av snowracers och snowkicks på Jollyroom, och även nya färger, vi valde såklart en svart-vit. Supersnygg! Den här har bredare framskida som gör den bättre i kurvorna, hähä. 
 
Nu hoppas vi på en vit vinter, helst på juldagen så vi kan få testa den ordentligt! 
 
Elise kunde inte låta bli den och ja, så här går hon klädd typ varje dag. Stövlar, Elsaklänning och mössa. Dessa envisa 2-åringar!! 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats