Fina lyan

HÅR – POZEHAIR – SKÖTSEL

Inlägget innehåller adlinks
 
 
 
 
 
Nu har jag haft min senaste hårförlägning i ca 3 veckor. Varför jag tar upp det nu är för att vi testade ett nytt märke den här gången. Vi har alltid haft Rapunzel som är en storsäljare, men nu satt e vi i hår från PozeHair.
 
 
Min första reaktion var faktiskt besvikelse, för det kändes så tunt! Jag fick inte samma känsla som när man sätter i ett nytt hår, tjockt, tungt och fylligt. Men efter en vecka så ändrade jag mig. Dels tvättade jag det, då sväller det lite, men även för att det passar mycket bättre till mitt eget hår som är väldigt tunt. 
 
 
Eftersom det inte är så tungt heller så är det faktiskt bättre för mitt eget hår som nog måste vila efter den här förlängningen. Borde nog inte satt i nu heller… men det är ju beroendeframkallande det här med hår. 
 
Jag vet inte vad ni tycker men jag tycker faktiskt att det ser bättre ut på mig med tunnare förlängning. 
 
 
Jag har 80 slingor i, vanligtvis brukar man väl ha 100 st för en helförlängning. Måste säga att jag nog föredrar det här håret från Poze. 
 
Eftersom Alex som sätter i mitt hår fick lite panik på mig när jag sa att jag tvättat med ”Ica-shampoo” och inte använt värmeskydden. Det är torrt, frissigt och tunt.
 
Men nu är jag på banan igen och hoppas på snabb återhämtning av håret och kör nu med…
 
 
Schampo och balsam från maria nila
 
 
..och värmeskydden från Lanza som jag haft tidigare. 
 
Och vid behov tvättar jag med färginpackningen, den hjälper verkligen mot de gula tonerna!
 
 
Hårförlägningar håller bra om man sköter dem, inte lägga sig med blött hår, sova md håret i fläta och använda rätt produkter och verktyg. Helt klart värt pengarna som man som mig, är missnöjd med sitt vanliga hår. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats