Fina lyan

ÖVERFALL – LIVETS KONTRASTER

 
Dagen idag blev inte riktigt som planerat.
Jag skulle fota en gravidmage i soluppgången och ikväll skulle jag på tjejkväll, som ni kanske minns? 
 
Inatt ringde min make, han hade varit på after work som ni vet. Ett samtal man inte vill ha mitt i natten, han hade blivit överfallen på vägen hem och försökte nu ta sig hem. Vad gör man? Ensam hemma med barnen mitt i natten. Såklart var han skärrad men tog sig hem i en taxi. Jag skickade honom direkt till akuten där de dokumenterade hans skador och konstaterade två spruckna revben och misstanke om spricka i handen. 
 
Vilken jävla värld vi lever i. Jag är tacksam för att det ändå gick så pass bra med honom, det kunde ha varit värre. Han blev inte ens rånad, förstår verkligen vad folk sysslar med… de är inte ens värdla att kallas folk egentligen…
 
Nåja.. det blev av förklarliga skäl ingen fotografering i morse men vi ska göra ett nytt försök imorgon. 
 
Festa kan jag inte ikväll, inte med en make på morfin med barn hemma.. haha.
 
 
Istället för klackar och silkesbyxor blir det gosiga, fina myskläder från AjLajk hela kvällen. Byxorna har ni sett förut och toppen är ny. En fin lös modell med volang som ger en fin siluett, knytband i ryggen och skönaste kvaliteten. Ja, ni vet ju vad jag tycker om AjLajks plagg om ni följt mig ett tag.. 🙂
 
 
 
Eftersom Marcus mest ligger och gosar med Elise i soffan, så har jag blivit kompis med självutlösaren… himla bra grej! Jag har en liten kontroll men jag kan också koppla kameran till mobilen, som ni kan skymta lite här i min hand. Man ser hur bilden blir sen är det bara att klicka! En bloggerskas bäsa vän! Hur har jag klarart mig till hittills?!
 
 
Så det här myser jag omkring i ikväll, ser på ”Så mycket bättre”, dippar dillchips i vitlök och klappar på min make. ♥
 
Det blir inte bättre än vad man gör det! Ta hand om er!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats