Fina lyan

Det här kallar jag badkläder

 
Kidsen har fått nya snygga uv-dräkter inför sommaren och semestern. Två-delade, snygga och täckande. Perfekt med kepsen som skyddar de små öronsnibbarna också.
 
 
Minns ni det här inlägget som jag skrev när jag var irriterad på Polarn & Pyret? Det delades lite överallt och jag fick stänga kommentarsfunktionen på det inlägget. Jag är väldigt skonad men jag får såklart ta det efter ett sånt här inlägg. Värst var det på det på den norska nyhetssidan där de även kontaktat P.o.p. för en kommentar, de svarar att de ser en efterfrågan på bikinitoppar till småbarn. Det förstår jag absolut och det svaret visar ju bara att de inte står för det de visade mig i butiken tidigare, den här könsneutrala inriktningen. Som sagt, inte bättre än någon annan butik. 
 
I sommar får Elise naken, i baddräkt eller uvdräkt 🙂
 
 
Båda uv-dräkterna har dragkedja på ryggen så det blir lättare att ta av när de är blöta. Jag gillar också att de är två-delade då man kan ta av ena delen om bara t ex byxorna är blöta efter ett litet dopp.
 
 
 
 
Dräkterna och mössorna kommer från Zunblock som ni kan se och finns även i hela dräkter eller med lång arm. UV-skyddet är 50+ såklart.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats