Fina lyan

HELT I MIN SMAK

 
 
En box helt i min smak!
Ansiktsmasken tänkte jag ta i veckan, ska ju göra ansiktsbehandling i eftermiddag så det blir ju passande att fylla på med fukt efter ett par dagar. Den svarta tuben är en ”leave-in-conditioner”, ska bli kul att testa på mitt hår som just nu lever sitt eget liv. 
 
 
 
Mina två favoriter var läppstiftet och den flytande highligtern, haha.. jag älskar highlighters nu!  
Läppstiftet sitter riktigt bra och jag tycker att färgen passade mig perfekt!
 
 
Jag gillar verkligen dessa boxar, jag har inte tid och intresse för att gå runt i butiker och testa och leta… det här är perfekt för mig. Jag får allt hemskickat efter mina färger och intressen, medföljande info om alla produkter och dessutom tips på hur man kan använda dem.
 
Någon undrade om jag var spronsrad, det är jag faktiskt inte, jag har valt att prenumera själv då jag vill kunna säga vad jag verkligen tycker om produkterna.
 
Vill ni testa en box gör ni det här.
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats