Fina lyan

KVÄLLSRUTIN

 
 
Nu har semestern varit över ett bra tag och det börjar kännas på min hud, eller det syns!
Efter varje semester måste min hy vänja sig vid att vara instängd bakom ett munskydd största delen av dagen. I början förstod jag inte varför jag helt plötsligt fick finnar runt munnen efter sommaren, men efter hand har jag kommit på att det är pga munskyddet då jag stänger in huden och säkerligen samlas det en massa skit där 😉
 
Jag hade nyligen fått ordning på min hy så jag fortsätter med det vanliga men använder min dagliga ansiksskrub från Dermalogica varje dag istället för ett pag gånger i veckan, det börjar redan bli bättre. Den är väldigt dryg och lätt att använda då man bara blandar den med vatten och börjar skrubba ansiktet. Efteråt smörjer jag ordentligt med min nattcreme som jag tipsat om tidigare från YR. Ibland smörjer jag med en ”bus-kräm” istället men eftersom jag ska på en ansiktsbehandling imorgon så kändes det inte lönt ikväll.
 
Ikväll skrubbade jag ansiktet, färgade brynen och la en ansiktsmask som jag fick i månadens Glossybox, ska berätta mer om innehållet imorgon. Mycket bra box!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats