I samarbete med Svensk Hälsokost
Kvällen middag blev en inspiration från min favoritsallad från Holy Greens. Lite billigare dock

Jag fick hem
Shiratakinudlar att testa och såklart ville jag göra en räksallad. Älskar räkor!
Dessa nudlar är gluten- och kolhydratsfria men mättande så de passar t ex till lågkolhydratskost eller om man som mig, vill äta lite nyttigare ibland för att sedan äta något sött med gott samvete…
Det går vädligt snabbt att tillreda dessa nudlar, jag sköljde bara av dem med kallt vatten och la dem i kokade vatten ett par minuter. Skalade räkor, skivade avokade och tomater. Gjorde en dressing på citronsaft från en halv citron, 1 msk fisksås, lite socker, hackad koriander, hackad chili och en skvätt sesamolja.
Toppade allt med koranderblad och nypressad citron.
Enkelt, gott och nyttigt!
Så gott det ser ut ska testa mina i morgon