Fina lyan

TRASH THE DRESS – DEL 2

 
Här kommer några fler bilder från fotograferingen förra veckan. De första bilderna är så fina, så mjuka men ändå häftiga bland alla tistlar. Jag kan ju tillägga att jag inte var helt fri från skador efter det här äventyret, haha. Tistlar, brännässlor och kobajs haha..
 
 
 
Det är som sagt Emma som tagit alla bilder och kan varmt rekommendera henna för alla sorters fotograferingar, hon kan verkligen fånga en känsla i bilderna… <3
 
 
 
 
Jag har flera bilder utöver dessa som jag visat, men dem är i underkläder och faktiskt nakna… haha, men det blir för privat känner jag. Hoppas att ni har blivit inspirerade att göra liknande fotograferingar, det är himla kul!
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats