Fina lyan

TRASH THE DRESS

 
Igår var det äntligen dags!
 
Igår trashade jag min bröllopsklänning, jag har tänkt på det här ett tag och bestämde mig innan sommaren för att göra det. Jag har tvekat både en och två gånger om jag verkligen ska göra det, det ser ju ut lite ut som om att man inte tycker om klänningen och vissa gör ju det vid en skilsmässa. Jag tänker annorlunda, jag älskar klänningen (och Marcus!) men jag kommer ju inte att få använda klänningen igen och att sälja den är inget jag vill göra. Den gick även sönder lite på bröllopsdagen och att ha den hängande i garderoben tills vi dör ser jag ingen anledning till. 
 
På det här sättet fick jag ännu fler bilder på mig i kläningen, en häftig fotosession och en rolig upplevelse som jag aldrig kommer att få chans till igen. Vi var snälla mot klänningen och smutsade endast ner den, inget slitande eller brännande 😉
 
Vem anlitar man för en sån här sak då?
I mina ögon finns det bara en person för det här, Emma.
Jag visste att hon skulle nappa direkt och säkerligen ha det perfekta stället för just den här sortens foto.
 
 
Visste hade hon det perfekta stället för det här. Vatten, lera och fantastisk grönska.
Ett riktigt ”Näcken-ställe”..
 
 
Att rulla sig i gyttja i en ”10-tusen kronors-klänning” är inget man gör varje dag. Haha, så sjukt roligt!

 
 
Efter att ha lerat ner hela klänningen så fick den åka av… vi fortsatte att fota och gå lite mer åt ”Buodoir-hållet” i vattnet igen, får se om jag visar något av det senare. 
 
Jag hade orden artistiskt, sensuellt och vackert som mål.
Behöver jag säga att jag är mer än nöjd?
 
 
Foto: Emma Lindquist Jacobsson
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats