Fina lyan

EN BILD SÄGER MER…

 
Ja, var ska jag börja?
 
En bild säger ju mer än tusen ord säger dem.
 
Vi ska alltså bli fem i familjen om allt går som det ska. Helt galet, jag vet.
 
Colin och Elise ska få ett syskon, Colin blir storebror igen och Elise blir storasyster.
Dem båda är helt lyriska och berättar det för alla dem träffar. 
 
 
Jag har mått väldigt dåligt dessa månaderna och det är så skönt att äntligen få dela mig av det här till er, en liten förklaring till att det kanske har varit lite segt här inne ett tag. Ni har inte heller sett mycket bilder på mig eftersom det redan syns på mig, ganska mycket faktiskt. Kroppen minns väl men jag är tveksam till att kroppen förlåter mig en tredje gång. Jag hade verkligen inga tankar på fler barn men i somras så tog vi beslutet att försöka oss på att bli gravida igen, en sista tredje gång. Och det blev vi! <3 
 
Vi är så lyckliga över det beslutet och det känns verkligen som en bonus här i livet, nu när jag börjar att må bättre så ska det bli skönt att kunna njuta mer av den här tiden med en bebis i magen.
 
Vilken julklapp <3
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Stort grattis till er ❤️ Så himla mysigt! Vi med kommer försöka en tredje sista gång om cirka ett år, jag vill såååå ha en liten halvsladdis , känns så mysigt, men inte än, senare 🙂

stats