Fina lyan

KÖPENHAMNSFYND

 
Gokväll!
 
Det blir mycket julkalender och mindra vanliga inlägg nu, jag tycker själv att det år en tråkig blogg nu men jag hinner inte riktigt med.. det är mycket mailande med vinnare och företag på kvällarna och det måste jag prioritera, snart är det över men jag hoppas att ni uppskattar kalendern även om den tar mycket plats just nu.
 
I helgen när vi gick på Ströget så gick vi förbi en helt fantastiskt butik med massor av julpynt, helt galet mycket.. ni kanske såg några Instastories? Verkligen himmelriket. Utanför satt det dessutom lappar att det var 40% på allt i hela butiken. Såklart shoppade vi lite, barnen fick välja varsin julgranskula, jag försöker köpa någon lite dyrare varje år (inte svindyr, men lite extra fin för några kronor extra)
 
 
Colin valde den blå (sjukt bra smak han har, blått är ju årets julfärg) och Elise valde den stora glittriga i guld.
Även en fjädergran fick följa med hem… men, när Marcus skulle betala så fick vi minann inga 40%, så jag frågade såklart varför och dem svarade att det var fel-skyltat och det är borttaget nu. Ohhh… haha, ni som känner mig vet att jag tar inte sånt. Det handlade inte om många kronor men det var principen. Så ja, vi fick 40% och det var många fler som blev irriterade i butiken. Så kan man verkligen inte göra.
 
 
Nu är jag extra nöjd med mina nya julpynt, kommr alltid minnas dessa fynd 😉 haha.
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats