Fina lyan

LUCKA 18

 

 
 
Vinst

12-pack More Champagne glas (Orrefors Sweden) från ArtGlassVista
 
 
 
Tävlingsregler

– Gilla det här inlägget genom att klicka på ♥:at längst ner
– Tipsa om ditt bästa tilltugg till ett glas champagne eller bubbel
 
 
Luckan är öppen i 24 timmar, dvs. tills imorgon 19/12 2017 07:59. Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och ArtGlassVista. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Åh, förutom lättsaltade chips eller rostade nötter av olika slag så tar jag gärna en chokladbit från Lindt som har champagnefyllning! 🙂

  2. Maria

    Så himla fina glas!
    Bästa tilltugget til champagne är helt klart friterad salvia. Förstår att det låter oerhört märkligt (haha) men det är så förbannat gott och en match made in heaven ihop med bubbel.

  3. Sophie

    Grissini med olika röror att dippa i,tallrik med småplock som
    oliver, kronärtskockor i olja, parmesanskinka mm så gott!
    Vore underbart att festa till det med dessa dricksglas.

  4. Katarina

    Tunnbrödschips med västerbottensost. Supergott och superenkelt 🙂
    Lägg skivor av hårt tunnbröd på en plåt med bakplåtspapper, strö över rikligt med riven Västerbottensost. Grädda i 225 grader mitt i ugnen tills allt fått fin färg. Låt svalna och bryt i bitar
    Servera som dom är eller tillsammans med valfri dipsås (inget som behövs, dom är så goda på egen hand)

  5. Sara B

    Jag är så okunnig kring champagne och vad som är gott så jag drar till med vad jg gillar att äta bara (haha) 🙂 Jag älskar västerbottensostpaj, så den i miniformat (plus en klick cremefraiche och lite rödlök) hade varit gott… fast lök och champagne kanske inte gifter sig .. äh det är säkert gott ändå 😀

  6. Sandra Nilsson

    En liten bit pumpernickel med lite rökt lax som man lägger lite creme fraiche på som man har blandat lite hjortronsylt i. Tro mig, hjortronsylt + creme fraiche + lax = dunderhit!! Låter kanske konstigt, men pröva!:)

  7. Sofia H

    Kommer man hem till mig bjuds det alltid på mini-krustader (små kexskålar) med chevré och två droppar honung! Det går hem hos varenda gäst! Så kul. Kram!

  8. Belinda

    Till ett glas riktig champagne så vill jag inte krångla till det, jag vill att smakerna från drycken ska spela huvudrollen. Jag vill därför bara ha ett par räkor, majo och bröd. Då, i kombination av rätt glas, kommer smakerna fram!

  9. Inger

    Jag gillar en toast med Västerbottensost som man gör en röra på tillsammans med bl.a. majonäs och rödlök. Sedan har man även rom på toppen.

  10. Anonym

    Wow vilken fantastisk vinst! Bra sällskap och fint uppskuren frukt så som melon, jordgubbar, druvor och annat gott! Gärna några bitar lyxig choklad till också.

  11. Jessica

    Helt klart jordgubbar! Finns nästan inget mysigare än att vara med sin sambo, ta ett glas bubbel & äta goda jordgubbar till – gärna med lite choklad <3

  12. Louise B

    Vi älskar plockmat här hemma och brukar vara duktiga på att variera oss.
    Men nu under hösten har vi blivit fullkomligt galna i löjromsdipp som vi servera tillsammans med lantchips.

    Det godaste utav det godaste och busenkelt! Bara gräddfil/creme fraîche, finhackad rödlök, dill eller gräslök, citron, salt & peppar och såklart LÖJROM! 🙂

    Supertips att servera vid lite lyxigare tillfällen såsom födelsedagar eller nyår!

  13. Maje

    Något salt och gott, kanske små toast skagen. Eller de goda rullarna jag blev bjuden på gjorda på gravad lax och philadelphiaost kryddat på olika vis. Enkelt men så gott.

  14. Ingela

    Bara måndag men längtar redan till helg så jag kan öppna en flaska bubbel och njuta av livet, blev så sugen när jag såg detta inlägget. 🙂

    Min ABSOLUTA favorit är när mannen gjort hemmagjorda potatischips i ugnen, lagt på lite creme fraiche och toppar med löjrom. Då mår man precis som man förtjänar kan jag lova.

    Kram
    Ingela

  15. Anja

    Det bästa som finns till ett glas champagne är chokladfondue med olika friska frukter att doppa i. Det kan även vara trevligt att byta chokladen mot vit choklad beroende på hur söt champagnen är 🙂

  16. Karin

    Små "smörgåsar" där man byter ut brödet mot en chokladbit eller en noblesse och serverar med en klick härlig ädelost på! Denna underbara kombination passar perfekt till bubbel!

  17. eva fridström

    rostat bröd med cremfrech röd lök ketcup dill salt peppar lite citronstänk räkor och dill rosta macka på med sallad sen röran 🙂
    till dom fina glasen som fylls med champanj

  18. Sanna

    Ostbricka med godsaker som parmesan, tallegio, italiensk skinka, pesto och goda kex är ju pricken över i:et. Annars funkar snittar av olika slag riktigt, riktigt bra de också.

    Kram Sanna

  19. Anna

    Grönsaker med olika lätta såser kan faktiskt vara både festligt och kul.
    Passar ju bra till nyår, när alla säkert har ätit lite för mycket till jul…

  20. qat

    Jordgubbar!!! Det är så gott så jag tror jag smäller av. 😀
    Det är visserligen klassiskt, men det är nyttigt och behövs ingen ansträngning alls. Det funkar i ALLA miljöer och situationer <3

  21. Anna

    Vi dukar upp ett tapasbord, med små stekta och kryddade kycklingbitar på spett, oliver, små kronärtskockshjärtan, inlagd vitlök och annat. Alltid sötsura mjuka karameller till, eftersom de förhöjer smaken på alla champagne!

  22. Madeleine

    Mitt supertips är att använda sig av vanliga lättsaltade potatischips, lägg en klick creme fraich samt stenbitsrom eller löjrom, lite småhackad rödlök och en liten dillkvist på varje chips. Blir supergott till ett glas bubbel, är väldigt enkelt och blir alltid en succé! ☺️ Skål!

  23. Evelina

    Parmesanchips! Mums….Finns nån variant att köpa annars riv parmesan i små högar och sedan in i ugn. Läste att det var extra gott med en halv oliv i mitten av högen.
    Annars är ju alltid ordentligt smörstekta bröd med en rejäl klick löjrom och creme fraiche och finhackad rödlök en klassiker som alltid går hem.

  24. Jonathan

    I vår umgänges krets brukar vi köra Halv åtta hos oss och nu ska vi faktiskt slå på stort och bjuda på champagne. Fett, syra och salt går bra till champagne. Så vi ska köra på små goda salta bruschettas med kimchi på och en liten klick smaksatt färskost, t.ex. med smak av gräslök. Supergott!

  25. Ludvig Sandström

    Vietnamesiska vårrullar med massa härliga grönsaker och marinerad tofu, samt en himla god risvinägerbaserad dipsås. Funkar för såväl veganer, glutenintoleranta och andra allergiker! Och fantastiskt gott & fräscht är det också.

  26. Christer

    Var år bjuder min fru på såväl något matigt som något sött till champagnen. I år blir det laxsnittar i tunnbröd samt jordgubbscheesecake i miniatyr. Har testat båda och de är underbara.

stats