Fina lyan

Hur går det med träningen?

 
 
10 september – 5 februari
 
Okej, inte bästa bilderna att jämföra. Men jag har inga andra. Det kanske inte syns något på bilderna heller, men jag det viktiga är att jag känner det… jag har äntligen kommit igång med träningen, på riktigt.
 
Jag har tränat kontinuerligt i 1,5 månad nu och det går förvånansvärt bra. Idag när jag var på gymet så kände jag mig för första gången stark. Det viktiga är att jag numer kan jobba utan problem, jag känner knappt av min arm längre. Jag hade ju en inflammation i den i höstas vilket jag såg som en varningssignal. Ska jag orka jobba så mycket som jag gör och kunna orka vara mamma så måste jag bli starkare i kroppen. 
 
Såklart blir kroppen också snyggare och det var ju också en önskan. Jag är nöjd nu och vill bara bliu starkare och kunna hålla igång utan problem. Jag är stolt över mig själv faktiskt!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats