Fina lyan

I MIN VÄSKA

 
Gokväll!
 
Såå trött idag, det är verkligen nedräkning till semestern nu. Jag blir alltid extra seg inför ledigheter, haha. Någon annan som är likadan?
 
Jag vet att det är tråkigt att klaga på vädret var och varannan dag, men det är verkligen tråkigt. Regn och kyla i juli, det är inte okej! Ni kan ju gissa samtalsämnet med varje patienten jag har dessa dagarna? 😉
 
Eftersom sommaren försvann så var det ju passande att byta skalet på mobilen, haha. Lite kyligare blått med marmormönster. I love marmormönster och det verkar jag inte vara ensam om precis.
 
Koden som ger 20% på beställningen gäller fortfarande, ange koden SOMMAR20 
Här finns det fina blåa skalet. 
 
 
Hörlurarna har ni sett förr, men jag älskar dem! Jag är rätt så rörig av mig och det är ofta kaos i min väska. Sladdar trasslar sig på 2 minuter i min väska men inte dessa… alltid redo utan trassel. Det ända som är jobbigt är när jag har glömt bort att ladda dem… så störigt.
Dem kommer från Sudio Sweden och ljudet är helt perfekt!
 
Den lilla ”dippen” kommer från By Malene Birger och följde med min stora väska.
Den finns här! Fortfarande rea!
 
 
Innehåller affiliatelänkar
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats