Fina lyan

ROCK THE DRESS

Eller, ”trash the dress” som det också kallas.. är något som min svärmor har berättat för mig. Jag föll för idéen direkt. Det är alltså en fotosession där man tar på sig sin bröllopsklänning igen för att ta foto när man förstör den på olika sätt. När vi spann vidare på detta så tänkte vi att det var för att klänningen inte ska användas fler gånger, man är ju gift nu och att det skulle ge tur.
 
Men idag efter att ha bokat i en tid för just detta, så googlade jag. Haha, det betyder inte det.. men det har blivit mer av en trend nu för att få ut så mycket som möjligt att den dyra klänningen! Eftersom mina svärföäldrar betalade klänningen så gör jag det även för dem 😉
 
Jag tycker att det ska bli kul, min klänning är redan lite trasig och jag kommer inte att kunna sälja vidare den. Jag ska inte heller använda den igen, och om Elise ska gifta sig i framtiden så är jag helt säker på att  modet är annorlunda 😉
 
Jag tänker mig foton likt dessa, svartvita, lite läskiga och mer åt det artistiska hållet. Inte ofta man får chansen att förstöra en klänning för tio tusen..
 
 
 
 
 
Gissa vem jag har bokat som fotograf för detta? 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats