Fina lyan

25% på rean

 
Som vanligt när det är fotboll på tv´n så sitter jag med datorn och som oftast hamnar jag på diverse nätbutiker, haha… lustigt va?
Jag fick sms om att Ellos hade 25% extra på rean så jag passade på att kika efter något att fynda. Visst fyndade jag. Nya skor till kidsen efter sommaren – när förskolan börjar igen. Nästan halva priset blev det med koden: 355556. Är man ute i tid och orkar leta så kan man hitta bra plagg och skor till bra priser innan säsongen är här. 
 
Den här modellen heter Närke och kommer från Kavat, blir perfekt för Colin som börjar i stora gruppen som är ute mycket varje dag. 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats