Fina lyan

Not so Glossy..

 
Idag blev det ”vab”, Colin krånglade inatt och imorse var han alldeles varm, förkyld och hostig. Elise fick också stanna hemma, men nu har jag två barn hemma varav ett är superpiggt och det andra är hängigt. Inte optimalt. Hon hade haft det roligare på förskolan idag.
 
Jag blev lite pepp när jag såg att min första Glossybox kom idag, men det dalade ganska så snabbt. Lite besviken faktiskt. Har hört så gott om dessa och sett massor av fina stora produkter i dem, men jag fick smååå och för mig onödiga, det kan såklart inte dem som packar den veta. Men Cetaphil tål jag inte, får utslag och tandkrm behöver jag knappast.. såna här små förpackningar brukar dessutom vara gratis. Känns som ett skämt att betala för dem.
 
 
 
 
Solskyddet blev jag glad över, även lite ”bb-effekt” med den… ska bli kul att testa.
 
 
Hårmasken ska också bli kul att testa, en kylande hårmask som ska reparera och förbättra håret.
 
 
En sheetmask med bl.a. aloe vera som ska hjälpa till att bevara solbrännan… säkert bra även om man inte är solbränd. Fukt är ju allti bra.
 
Men som sagt, besviken… testar en box till och ger det en chans.
 
Men lådan var fin!
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats