Fina lyan

DAGENS TIPS!

Dagens tips!

25% rabatt på allt!
 
Det är perfekt nu inför vårsäsongen på förskolan när skor och ytterkläder behövs uppdateras efter vintern. Ibland känns det som om det är det enda jag gör, när jag äntligen känner att jag har koll på läget med deras skor och ytterkläder så är det dags för nya storlekar igen. Galet som de växer!
 
Tur att det kommer såna här rabatter då och då, så man inte blir ruineras varje gång. Att planera sina inköp och sprida ut dem är också bra. Nu vet jag att Elise behöver ofodrade stövlar och båda behöver sneakers som är lätta att ta av och på. Skalkläderna bör hålla våren ut även om de börjar bli lite tighta, jag har funderat på att köpa softshell-jackor till dem istället (också) i vår. De tå lite väta och vind i lättare väder. Tänker istället för fleece-jackorna. Man ska ju undvika fleece men jag är inte så bra på det (ur miljösynpunkt).
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats