Fina lyan

Grönt är skönt

 
 
Grönt var ju skönt och det här linnet med annorlunda rygg är redan en favorit. Gillar verkligen modellen eftersom jag får en snygg siluett utan att det är för tight. 
 
Idag är det onsdag och solen skiner! Jag arbetar eftermiddag och efter jobb ska jag träffa lite vänner för en fika. Det ser jag verkligen fram emot! ♥
 
Det har varit lite intensivt här hemma då Marcus har skadat ryggen och i princip inte kunnat göra någonting. Vi börjar se ljuset i tunneln även om det är enbra bit kvar. Tills dess får jag sköta det mesta med barnen, så lite egentid är välkommet 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats