Fina lyan

Odd Molly-kopia

 
När jag såg den här söta koftan i Instagramflödet på flera konton så kunde jag inte låta bli att titta efter den när jag var på Maxi. Såklart hängde den även på ”min” Maxi men tyvärr är minsta storleken 110, men med uppvikta armar så funar den på Elise nu. Håller den längre dessutom!
 
 
Ingen har väl missat att den påminner om en Odd-Molly kofta, inte hon heller… ”Precis som mammas”.. 🙂
 
 
I vår tänker jag att matchar den med söta mjuka jeansleggings och sina nya Kavat som jag fyndade i julas.
Såg att de fanns till bättre pris även här.(adlink)
Typisk höstsko men funkar ju lika bra nu när våren kommer. Så himla fin modell tycker jag.
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats