Fina lyan

20% på NELLY – perfekta brallorna!

Innehåller adlinks
 Dagens tips!
Nelly ger 20% på bl.a. Vila, Vero moda och ONLY. Märken som annars också är prisvärda men jag glömmer ofta bort dem när jag letar efter ett plagg. De har ju ofta mycket att välja mellan och ofta precis det man letar efter. Jag saknar verkligen en fysisk butik här i stan, iofs har vi det ju på Väla faktiskt.. ja ni ser, jag glömmer bort dem 😉
 
Brallorna har jag tipsat om tidigare men dem är ju helt perfekta, ett par i S/32 är på väg hem till mig. Jackan och tröjan hade passat perfekt till dem, en stil som skriker Liw 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats