Fina lyan

BÄSTA VAXADE BYXAN

 
Ni kan ju inte ha missat att jag älskar svarta vaxade byxor nu på hösten?! Jag har haft flera par och de senaste från Nelly har redan blivit slitna, tyvärr. Jag fick tips om dessa i bättre kvalitet och mycket bättre stretch och beställde dem.
 
I LOVE THEM!
 
Lite högre i midjan, bred linning och sååå stretchiga. Jag har storlek 36 i mina men just nu har jag ökat lite i vikt, jag går alltid upp och ner så det är perfekt med byxor som följer med i mina kilo upp och ner. Skulle dock säga att dem är något stora i storleken faktiskt. Jag köpte dem på Esters.se, en sida jag blev tipsad om för just dessa byxorna, helt klart värda ett köp! Dem känns som ett par leggings. Här hittar ni byxan.
 
Vaxade byxor passar ju till allt tycker jag, en söt topp eller stickad tröja. Ja, ni har ju sett mig i dessa byxor till alla olika sorters överdelar nu 😉 
 
 
 
 
Pyjamasskjortan är också ny, som sagt passar allt till dessa brallor 🙂
Skjortan/kofta eller blus, jag vet inte vad man ska kalla den, kommer från AjLajk, samma mönster som på bomberjackan. Fick många blickar med min outfit idag, hihi.
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats