Fina lyan

FREDAG

 
Den här lediga fredagen startade jag med att möta upp min vän Jennie och hennes son på Väla, H&M hade vip-shopping som dem brukar ha en fredag kring löning och 20% på allt. Passade på att köpa extra-jackor till kidsen och lite annat. 
 
Efter shoppingen så tog vi oss till IKEA  och brunchen i sann föräldralediga-anda, haha. Minns ni att jag gjorde det varje vecka när jag var mammaledig? SÅ mysigt!
 
 
Dem har ju en liten lekhörna i restaurangen där som dem lekte loss i, sen överraskade vi dem att släppa in dem på ”Småland”, ni vet leklandet på IKEA. Helt plötsligt får man egentid på IKEA med en vän, skönt men det känns lite konstigt att kunna lämna in dem sådär, även om det är världens bästa säljknep! Sjukt bra service!
 
 
Efter en knapp timmes lekande så vill man ju ha glass, 5-kronors glassen är sååå god på IKEA så den fick det bli.
 
 
 
Sen blev det en runda på Maxi, hämta paket etc. En pumpa hade vi på listan och den har även hunnit karva ut och skurit ut läskigt ansikte 🙂 Kidsen tyckte att det varhimla kul att dels få sitta på bordet och såklart att få kladda lite extra med händerna… Nu är vi redo för Halloween!
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats