Fina lyan

HÖSTBLÅSOR

 
Idag ringde dem från förskolan och sa att Elise har höstblåsor, usch stackars liten!
Båda barnen skulle med mormor på äventyr idag, men det var bara Colin som fick följa med. Elise och jag åkte till affären och fyllde korgen med nyponsoppa, yoggi och glass! 
 
Hon är relativt pigg men jag tror att hon har ont i munnen, jag hoppas att det inte blir så mycket mer och att det går över fort. Hon har myst på favoritfällen här hemma, båda kidesen tycker att den är sååå mjuk och vet om att dem inte får leka med den på samma sätt som dem gör med alla soffkuddarna när dem bygger hinderbana. 
 
Fårskinnet hittar ni här (LÄNK)
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Såå trist sjukdom! Dottern 2,5 fick det efter sommaren. Värre än vattkoppor för hennes del, hela hon var täckt av blåsor som kliade. Hon var hemma drygt en vecka från dagis. Sen när hon blev frisk började huden under fötterna flagna och stora bitar hud trillade av (värsta peelingen, hade man själv behövt ;)) och efter det började hon tappa naglarna en efter en. Det gör hon fortfarande nu nästan 2 månader efter blåsorna. Mycket märklig sjukdom! Jag använde mig av KRY appen och fick medicin mot klåda utskrivet på ett kick – tips! Hoppas det blir lindrigt för Elise!

stats