Fina lyan

MIN LILLA TJEJ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min lilla mini-me!
 
Imorgon fyller du 3 år, helt galet att du inte är min lilla bebis längre. En tuff tjej med skinn på näsan, det kommer att bli något stort av dig. Du är en 3-åring enligt boken, envis och busig, full av påhitt men också full av kärlek. Din ömhet för andra människor är unik i mina ögon. Du bryr dig om dina nära på ett helt underbar sätt och jag r stolt över dig, varje dag!
 
Jag ser likhetet mellan oss i det yttre, det känns verkligen som om du är en liten kopia av mig själv ibland. Jag ser verkligen inte fram emot tonåren, haha. Du kan redan allt själv, så jag undrar hur det här kommer att sluta. Du älskar att hjälpa mig i hemmet, duka, fixa med tvätten.. men det bästa är ändå att åka iväg med mig själv, när ”tjejerna” är iväg. Då är du lite mallig <3 Det är vi det… ”tjejerna”. 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats