Fina lyan

VÄXER SÅ DET KNAKAR

 
Det känns som om barnen behöver nya kläder mest hela tiden, växtspurt efter växtspurt. Elise är värst, eller inte värst, det är ju inte fel att dem växer 😉 Men hon har växt väldigt mycket den senaste tiden. Imorse tog jag på henne ett par byxor som jag köpte för två månader sen, superkorta?! 
 
Jag får börja köpa 104 till henne nu, men senaste shoppingrundan fick Colin mest… efter lite övertalning så fick han köpa kläderna på bilden. Han ville hellere köpa Halloween-dräkter som butikerna är fulla av just nu.. men det här setet var det ändå lite Halloween över. Jag brukar inte gilla tryck men det här var helt okej, så som han sliter på kläderna på förskolan så har jag ändrat mina krav faktiskt… 
 
 
När jag såg den här underbara klänningen så var jag bara tvungen att köpa den till Elise, det får bli julklänningen! Vi tar ju julkort snart dessutom så då har vi hennes klder klara i alla fall 🙂
 
Visst är den underbar?
 
Allt är köpt på Lindex
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats