Fina lyan

PÅ FÖRSKOLAN I HÖST – DEL 3

 
TIPS INFÖR FÖRSKOLAN I HÖST
Del 3
 
Vi har ju avverkat de bästa skorna och lättare ytterkläder nu i början, men snart kommer lite kallade grader och såklart regnet. Det här tipset är ett av de bästa, det är något vi har köpt varje år efter rekommendation både från vänner och förskola redan det första året med Colin.
 
Fodrat regnställ är det jag pratar om. Ett nödvändigt komplement här i Skåne och det kan användas så fort graderna blir lite kyligare och det regnar, genom nästan hela vintern, vi har ju inte så kall vinter i Skåne, den består mer av slask.
Det här regnstället har ju ”inbyggd” fleece så då slipper man lager på lager vilket blir lite bökigt att både ta på och att röra sig i när det kommer till regnkläder.
 
Något år testade vi en regnoverall från Ellos, men återgick snabbt till Didriksons, helt klart det bästa och håller kvaliteten riktigt bra. Jag har sålt regnställen när barnen växt ur och fått riktigt bra betalt, så det lönar sig att betala extra för dem tycker jag. Dem är ju lite dyra kan jag tycka men det brukar gå bra att hitta till bra priser som jag gjorde med detta på Jollyroom, tror det är förra årets färg, därav rabatten.
 
Colins passar från förra året men Elise behövde nytt. Dem brukar hålla i två år om jag köper lite för stort. På bilden har Elise storlek 100, hon är ca 98 cm lång så dem är stora i storlek. Hon hade precis vuxit ur storlek 90, men jag passade på att köpa nytt nu när det var bra pris. 
 
 
 
Gott om reflexer som ni kan se!
 
 
 
Hällor är viktigt!
 
 
Förstärkta knän är också viktigt!
 
 
På luvan kan dra in den mha en kardborre, jättebra att slippa band runt huvudet men ändå kunna spänna ihop den blåsiga dagar när luvan gärna blåser av annars.
 
Det enda som inte är så bra är att det inte andas, så är det för varmt eller barnen lätt svettas så kan dem bli kalla. I nästa inlägg tipsar jag om ytterkläder när kylan kommer och det inte öser ner 😉
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats