Fina lyan

SÖNDAGSSUMMERING

 
Gokväll!

Den här helgen swooshade förbi lite för snabbt tycker jag, redan söndagkväll och en fullspäackad vecka väntar. Jag har något planerat nästan varje dag efter jobb, dock mest roliga aktiviteter. Eller ja, det är bara roligt förutom att jag missar lite tid med barnen. På tisdag ska jag bl.a. göra en fransförlängning, något jag inte varit intresserad av förut då jag oftast sett dåliga resultat av det med tjocka lager av fransar vilket jag inte passar i. Men det finns tydligen lite olika varianter, så det ska bli spännande, ännu bättre att det är på min nya favoritsalong Tovgrims!
 
 
 
Igår var vi inte på middab bara jag och Marcus som jag skrev, det var faktiskt överraskningsmiddag för en kompis som fyllde 30 år, vi hade eget rum på Pålsjö Krog som ni kanske såg på Instastories? Det och lite annat suddigt material 😉 Sov faktiskt till 12 idag, SÅ SKÖNT, inte bakis men lite seg idag. Barnkalas med Colin på Leos Lekland stod på schemat och mysigaste tröjan fick åka på idag. Passade bra. Gillar att klä mig helt svart när håret är så där nyblek och ljust, tycker att det är så snyggt att bryta av med helsvart då. 
 
Vad tycker ni om håret? Jag har hälften så mycket löshår (20 st) än tidigare, vill ju minska så att håret blir bättre och så gjorde vi det snäppet blekare med toningen. OCH mittbena, haha. Känns konstigt men kul något annorlunda 🙂 Ni kanske inte ens ser skillnad. Lite ruffsig i nacken, har inte tvättat det än, brukar vänta 3 dagar när det är nyfixat, blir lite fluffigare efter ett par tvättar.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats