Fina lyan

JULKLAPPSTIPS TILL HONOM

Samarbete med Get Personal

 

 

Har ni handlat alla era julklappar?

Jag måste säga att jag har egentligen bara köpt en, än så länge… jag känner ingen stress men börjar kolla runt lite nu på vad jag ska köpa. Jag försöker hålla det personligt till dem vuxna, inte köpa ”bara för att”, det är onödig konsumtion. Det räcker att det blir mer och lite till kidsen. något som kan vara svårt att köpa är just julklappar till män. Håller ni med? Men nu har jag ett hett tips till er. Dessa klappar är både personliga, lagom pris och väldigt fina. Jag tycker dessutom att dem är användbara också, vilket också är viktigt.

 

Det jag direkt såg som en perfekt julklapp till min man, är helt klart klocklådan. Han älskar klockor och har alldeles för många. En graverad låda till honom (hoppas inte att han läser haha) hade varit en perfekt julklapp. Alla produkter på sidan går alltså att få graverade, där kommer det personliga in. Får man en sådan present eller julklapp så känner man sig nog extra speciellt, att man har lagt ner lite extra tid på att göra det personlig och speciellt. Ett passfodral är nog också väldigt uppskattat hos många eller varför inte en necessär. Det finns även kortplånböcker, vanliga plånböcker och en massa annat. Har du whisky-älskare hemma så är glas givna, passar ju även kvinnor såklart… men pappa, farfar, morfar är väl de vanliga kanske?

 

Graverade julklappar heter sidan, kika in, det finns massor av fina och passande klappar. Kanske hittar du den där klappen som du funderat på ett tag.

 

Fri frakt och snabb leverans tåls också att läggas till, vet inte hur ofta jag låter bli att beställa produkter just för att frakten i slutändan blir alldeles för hög.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats