Fina lyan

2:A ADVENT – LEKMER

 

2:A ADVENT

 

Idag tänder vi andra ljuset och adventskalenderns andra tävling. Denna veckans tävling har jag i samarbete med Lekmer, även dem är ett företag som jag har ett mycket fint samarbete med och som håller en fantastiskt utbud av produkter till barnen och där man hittar allt man kan tänkas behöva, ofta till mycket bra kampanjer. Många av mina inköp, både via samarbete men även utanför kommer just från Lekmer.

 

Leksakerna du kan vinna i veckans tävling kommer från Wood Little, som ni vet är jag svag för fina leksaker i trä. En fröjd för ögat, och miljön! Favoriterna är helt klart alla fina glassar och leksaksmat. Det leks det dagligen med här hemma.

 

Bildresultat för lekmer logga

 

Vinst:

Presentkort till ett värde av 1200 kr på Wood Little

Tävlingsregler:

– Motivera i en kommentar till det här inlägget varför just du ska

vinna och gärna vilken/vilka produkter du skulle köpa i så fall.

 

– Gilla inlägget genom att klicka på ♥:at

 

Tävlingen pågår i en vecka, dvs. tills 15/12 2018 23:59.

Vinnaren presenteras här på bloggen efter att den är utsedd av mig och Lekmer. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

 

Grattis Martina som kommer dela vinsten med 18 barn på en förskola som försöker plastbanta, god jul!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martina

  Jobbar som förskollärare på en helt underbar liten förskola där vi just nu ”plastbantar” dvs rensar bort mycket leksaker i plast och ersätter i trä- allt för en giftfri förskola, det känns bra att skapa en fin plattform för barnen ur bl.a ett miljövänligt perspektiv. Barn är trots allt vår framtid. Det kostar mycket och byta ut leksaker och material men väl värt förstås! Skulle därför vilja dela vinsten med alla 18 fantastiska barn som går på denna förskola- tänk så många barn som får ta del och dela vinsten. Leksaksmat, kökstillbehör och pussel hade det jublats mycket över.
  Tack för fin blogg.
  Kram Martina

  1. finalyan

   Grattis! Ni vann! Hoppas att barnen blir glada efter jullovet över de nya leksakerna, härligt att ni plastbantar!
   Mailar dig inom kort!

   God jul!

 2. Sofia

  Efter en ganska tråkig höst med sjukdom & sjukskrivningar i familjen hade det varit helt fantastiskt att få överraska vår son med ett leksakskök! För det är det jag hade valt om jag haft den stora turen att vinna! Wood littles Stora kök i grått & vitt är såå fint och lite mer ovanligt & unikt än det vi annars hade tänkt köpa från Ikea! God jul på dig & familjen 🙂

 3. Sofia

  Håller tummarna att vi vinner fina träleksaker till vår 6-månaders tjej, vår nr 3. Tyvärr finns det inte många roliga leksaker kvar från syskonen. Har lärt mig en hel del om hållbara leksaker unde mina 7 år som mamma. Nu satsar vi på färre och rejäla grejer. Tredje gången gillt!

 4. Martin

  Träleksaker är ett stort gilla på, ingen plast som går sönder. Ett ”Paket Wood Little Kakfat + Brödrost + Teservis Rosa” hade blivit mitt väl. Självklart ska sonen min 3 år gammal lära sig att det inte bara är tjejer som kan laga mat. Han får själv välja vad han vill leka med och valmöjligheter ska finnas.

  Trevlig blogg!

 5. Desirèe

  Jag är väldigt förtjust i hållbara rejäla leksaker till barnen och är inte bekant med detta märke sen tidigare faktiskt. Dels vore det roligt att testa dessa fina leksaker och dels så förtjänar min yngsta son nya, fina köksprylar med diverse tillbehör – han är den som får ärva allt det där hållbara… ?

 6. Patricia

  Jag tycker nog att jag alltid haft ett vettigt miljötänk och när jag fick barn blev det såklart ännu viktigare. Träleksaker är ju superpraktiska och inte minst hållbara (hur skulle de ens gå sönder?). Flera barn kan leka med dessa utan problem och skulle de börja bli tråkiga kan man ju alltid måla om! Så, jag vill vinna åt min son, pussel och lekmat framför allt, för om jag handlar det själv slipper vi förhoppningsvis lika mycket tråkig plast i hemmet!

 7. Roxanne Muñoz Rytting

  Det är ju så svårt att välja! Men jag skulle nog köpa lite blandad leksaksmat till dotterns kök samt en biltransport!
  Hade varit väldigt roligt att vinna och kunna överraska dottern lite extra i år!

 8. Elin Thor

  Lätt allt som går att använda i en kiosk hade behövts hemma hos oss! Dottern har klagat ända sen slutet av sommaren att leksakerna har gått i sönder eller tappats bort. Både hon och lillebror hade blivit överlyckliga över nya i trä som håller bättre!

 9. Olivia

  Vilken fin vinst! Om vi har turen att vinna skulle jag köpa tillbehör till barnens lekkök där storebror 5 år och lillasyster 2 år leker mycket. Nu finns det inte så mycket matvaror eller köksredskap där så det bjuds på diverse bilsoppor och gosedjursmat blandat med någon gammal plastkorv ? Det är ju bra att barnen kan koka soppa på en spik ?men vore väldigt roligt att få överraska dem med mat och kanske en brödrost eller mixer från detta fina märke!
  Tack för en härlig blogg!

 10. Elin Thor

  Lätt allt som går att använda i en kiosk hade behövts hemma hos oss! Dottern har klagat ända sen slutet av sommaren att leksakerna har gått i sönder eller tappats bort. Både hos och lillebror hade blivit överlyckliga över nya i trä som håller bättre!

 11. Emma

  Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag välja, till min son på 4 månader parkeringsgarage, biltransporten samt puzzel. Eftersom sonen är så liten har han än så länge inga leksaker i sitt tomma rum, det känns så tråkigt varje gång jag tittar in där,

 12. Tatiana

  Vill innerligt vinna detta presentkort på Wood little till min lilla son. Han förtjänar den obeskrivliga lyckan som den här vinsten skulle ge honom för att han är den bästa storebrodern åt sin nyfödda lillasyster. Han är mån om hennes bästa oavsett vad det handlar om. Han kommer med teckningar han ritat och små gåvor till henne när hon ligger på sjukhus. Han sjunger sånger för henne, tröstar och berättar sagor. Han har ett så stort hjärta den pojken så vore härligt att glädja honom med leksaker jag vet han skulle uppskatta så mycket.
  Som tex detta söta parkeringsgarage:

  https://lekmer.se/parkeringsgarage/p/100147

 13. Jenny

  Jag vill vinna för att kunna ge det stora köket till mina barn. Vår stora son på 1,5 år älskar verkligen att vara med i köket och laga mat med oss. Det skulle vara så klockrent med ett eget litet kök där han kan ”laga mat” utan att riskera att bränna sig eller skära sig.

 14. Karol gatica

  Wow! Vilken bra tävling. Jag skulle verkligen vilja vinna för då skulle jag köpa aktivitetshusen till min dotter eller havsdjuren. Min älskade diamant är snart tio månader och uppskattat leksaker mer nu. Vi skulle bli super glada om vi vann ???????
  [email protected]

 15. Sara Nilsson

  Jag vill jätte gärna vinna denna tävlingen för att jag försöker verkligen bli bättre på att köpa träleksakar till mina barn . Jag tyckte att där fanns väldigt många leksaker som var fina men där fanns ju några på topp. Och det var sorteringslådan,aktivitetskuben, all mat man kan leka med.

 16. Victoria Lindblad

  Vilken underbar tävling 🙂 ??
  Jag är en nybliven förstagångsmamma och håller på att anpassa mig till det nya livet med min lilla flicka, med allt vad det innebär 🙂 Skulle vara otroligt roligt att vinna denna tävling!
  Jag hade valt de fina pusslen bla det med havsdjur och bondgården ?
  Trevlig 2 advent till dig och din familj! Kram

 17. Karin

  Jag gillar alltid träleksaker före plast. Och dessa ifrån wood little är så söta och färgglada. Jag har sista årer börjat med plast rensning här hemma. Tagit bort vattenflaskor och matlådor i plast och nu är det leksakernas tur. Jag håller tummarna för att jag vinner för isf blir det rosa serveringskit till 6åringen, bilgaraget till 4 åringen och en akrivitetkub till lillebror.:)

 18. Lexochlogan

  Fantastisk tävling, vi älskar precis som du träleksaker och har vi turen att vinna skulle vi klicka hem leksaksmat till barnens kök och något roligt pussel, har två barn här som skulle bli helt överlyckliga och ett presentkort när man är föräldrarledig är alltid tacksamt ❤️

 19. Caroline

  Jag hade valt Rosa brödrost och Teservis hade passat perfekt till vår tjej här hemma, så fina och miljövänliga leksaker. Har inte så jättemycket leksaker i trä men älskar det så skulle uppskatta det

 20. Karin

  Jag gillar alltid träleksaker före plast. Och dessa ifrån wood little är så söta och färgglada. Jag har sista årer börjat med plast rensning här hemma. Tagit bort vattenflaskor och matlådor i plast och nu är det leksakernas tur. Jag håller tummarna för att jag vinner för isf blir det rosa serveringskit till 6åringen, bilgaraget till 4 åringen och en akrivitetkub till lillebror. ?

 21. Antonia

  Skulle välja lastbilen och aktivitetskuben. Passar perfekt till mina grabbar, dock får den minsta vänta ett tag ??

 22. Chanette Büchel

  Jag skulle gärna vinna och då hade jag köpt parkeringsgaraget för det står högt på sonen Vildes önskelista. Hade varit roligt att få skämma bort sonen lite extra med dessa fina leksaker.

 23. Chanette Büchel

  Jag Skulle gärna vinna och då hade jag köpt parkeringsgarage för det står högt på sonen Vildes önskelista. Hade varit roligt att få skämma bort sonen lite extra med dessa fina leksaker.

 24. Helena

  Hade jag vunnit till min son så hade jag köpt parkeringsgaraget då han verkligen älskar bilar. Jag hade valt just det för att det ser mer stabilt och ordentligt ut i jämförelse med andra som är i plast. Pussel skulle jag också köpa för det är alltid bra. ?

stats