Fina lyan

30% PÅ VÄLA FOTO

 

Hämtade ut min fotobok som jag beställde via Väla Photo-appen, äntligen tog jag tag i att göra en bröllopsbok! Det var som sagt enklare än jag trodde, jag laddade upp bilderna via mobilen i soffan och på mindre än en timme så var boken klar för beställning. Det är enkelt att designa boken som man önskar men såklart finns det massor av andra produkter, cancas-tavlor, vanliga fotokopior… ja ni fattar. Såklart kan man få hem sina produkter i brevlådan också!

 

LADDA NER APPEN – HÄR

SKAPA KONTO

ANGE REVID ”2589616″ under ”mitt konto”

 

Alla nya kunder får 20% rabatt men jag fixat en rabattkod till er som ger hela 30% på fotoböcker, canvastavlor och posters!

Kod: finalyan30

 

Boken jag beställde kostar då ca 300 kr, billigare blir det inte 😉

 

 

Nu ska jag packa ner datorn i väskan och ta mig till flygplatsen, åker nämligen till Visby idag och stannar ett par dagar för kurs och jobb 🙂 Ska bli såå kul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats