Fina lyan

33 GRADER

 

Hjälp vad varmt det var idag, i hela landet verkar det som. 33 grader hade vi idag, och det är mycket ”värre” här i skogen, ingen vind alls. Vi höll oss faktiskt inne på lekland idag, för att slippa det varmaste och sen gick vi lite i affärer. Här hemma körde vi lite vattenkrig och det var såå skönt, faktiskt! Haha.

 Idag var det vår sista dag här, vi åker hemåt imorgon, en kort visit men det räcker för att få en dos av Norrland. Det är en stor gård här, som min pappa och hans fru hade, min styvmamma bor alltså kvar och nu bor en av mina systrar här också som jag nämnde. Vi bor inte i stora huset den här gången, ni är vi själva en så stor familj så vi bor i ”stugan” som ligger typ 100 meter från huset. Så skönt att kunna bo själva men ändå vara här. Här finns allt och lite till.

 

Jag blir lite förvirrad med namnen när vi är här, för här är jag storasyster och har 3 småsyskon. En bror och två mindre systrar. Jag blandar ihop namnen på mina barn med mina syskon och tror nästan ibland att mina barn är mina småsyskon, haha… tokigt va? Måste vara värmen.

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats