Fina lyan

4 från mobilen

Efter jobb idag så hämtade jag upp familjen och så körde vi till Biltema, vi skulle ha nät till bären…. för att skydda mot fåglarna ni vet. Kollade lite på pooler men ångrade oss ganska snabbt, gräsmattan blir så förstörd och jag är rädd att Aaron som är så busig, kommer ramla i.

Ja, ni ser ju hans näsa… ser värre ut än vad det är, men ändå. En studsmatte-olycka, han är så himla orädd och man hinner inte alltid med.

 

Idag fick han en riktigt stor glass på Sofierokiosken, han tittade länge på den innan han smakade. Var nog lite chockad haha. Men han åt inte mycket av den… var nog mest rolig 🙂 Jag däremot, jag åt hela min 🙂

 

Och det ni! Längst ner! Pionen blommar!!! Lycka!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats