Fina lyan

7 ÅR SENARE

 

Jag hade flera saker jag tänkte ”beta av” som mammaledig. T ex framkalla alla fotoböcker jag ligger back med och sånt. Ni vet, sånt som tar tid och aldrig blir av. Haha, ja. Jag ett inte hur jag tänkte men det var ju fullt upp med tre barn.

 

En sak som var viktig för mig var att få klart Colins ”första år” bok. Och det har jag nu gjort! Känns så skönt. Tog bara 7 år! 😉

Ville ju att allt skulle vara korrekt och gjort och inte stressat, har fyllt den med rätt foton och försökt göra den intressant för honom när han är äldre. Nu ska jag bara ta tag i Elise´s bok och Aarons så småningom…

Idag är min sista dag på min sista mammaledighet. Kommer aldrig mer vara mammaledig. Det känns sorgligt. tråkigt att sista veckan har kantats av sjukdomar på barnen istället för roliga utflykter. Men det är ju bara en spegling av verkliga livet med barn, det blir aldrig som man tänkt sig! Man hinner inte heller allt man vill hinna med.

Har de senaste veckorna även börjat känna mig otillräcklig för barnen, alla tre är väldigt mammiga just och eftersom vi varit lediga så har det varit väldigt intensivt och svårt att komma iväg med ett barn själv utan att den andra känner sig utanför. När skolan var igång så hann jag andas och ladda om för mig själv (med Aaron) för att ge dom 100% fokus efter skolan. Sommarlov är inte precis samma sak. En tävling om mamma dagligen, typ. Ser fram emot rutiner men ändå inte, jag hade gärna varit mammaledig längre men allt har sin tid. Marcus ska ta hand om dom nu och inskolningen får vi skjuta eftersom Aaron har vattkoppor. Vi hade planerat en inskolning på 3 veckor så det är ingen fara. Men mitt hjärta brister, för alla 3. Ny skola för Colin, ny förskola för Elise och för Aaron… utan mamma flera timmar?! Vi som suttit ihop sedan han kom till världen… minns inte att jag var lika blödig med Colin och Elise inför deras inskolning. Eller så har jag förträngt det. Nu ska jag tillbaka till livet innan Aaron kom, det känns jättekonstigt, att jobba. Det har hänt så otroligt mycket det senaste året så att hitta tillbaka till ”jobb-Liw” ska bli intressant.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Antonia

    Kan du jobba med din arm? Hade ni valt o skaffa fler barn om ni fått det? Vi har planer (till o från) att skaffa en trea ?? Verkar va så mysigt att va tre tycker jag ❤️

  2. Victoria

    Jag tror att blödigheten inför inskolningen beror på att det är sista gången för alltid. ❤️Han är minstingen som blir stor?

stats