Fina lyan

Aaron 1,5 år

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Babyland

 

 

Alltså, busunge! Ser ni buset i blicken på honom?!

Idag blir alltså vår minsta hela 1,5 år.

Det är svårt att berätta om hans färdigheter får det känns som om han kan allt, men ska försöka;)

Han är väldigt motoriskt och orädd, vilket resulterar i små skador hela tiden, dagen skrubbsår skaffade han på förskolan i sandlådan. Klättrar överallt och nu idag var han på väg upp i sängen, bara en tidsfråga innan han klättrar ur den. Klättrar upp på diskbänken som en liten apa och flyttar stolar och pallar dit han vill ta sig uppåt, läskigt smart på den biten. Det är ofta man hittar honom uppe på matbordet eller var som helst som är högt upp egentligen… som sagt, väldigt motorik, äter fint med bestick och ritar med korrekt grepp på pennan. Tycker om att visa upp teckningen efteråt, även om det bara är massa kladd. Men gulligt kladd 😉

Han har börjat prata väldigt mycket på senaste tiden, vissa ord förstår man och vissa får man gissa sig till. Kommer nya ord varje dag. Humör har han också fått, envis och bestämt men det behövs väl i en familj på fem… han vet vad han vill med andra ord.

Han är super-kärleksfull, älskar att gosa och sover gärna på mig, pussas gärna och kramas väldigt mycket. Håller gärna handen hela tiden <3 Vaknar ibland av att han klappar mig på kinden. HUR gulligt?!

Väger ca 13 kilo, men har BVC nästa vecka och vet då längden. Har 86 i kläderna på bilden.

Visst är kläderna fina?!

Gillar hela set såhär, varmt och mysigt i overallen och skönt på förskolan. Gulligt till våren i ett par adidas och en cool mössa, kanske en dunväst? Ni hittar överdelar HÄR och brallorna HÄR. Fri frakt som vanligt! (Missa inte deras rea, sjukt bra!)

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats