Fina lyan

Aarons krypin

 

Aaron rum är inte stort, inte alls. Men visst kan man inreda lite ändå.  Allt för myskänslan och såklart förvaring.

Han hade tidigare en byrå med sina kläder men vi har nu satt in garderoben som stod i vårt sovrum till förvaring för hans kläder. Dem blir ju inte mindre precis. Bakom dörren satte vi upp lite tavellister för böcker, än är han inte så glad över att lyssna på böcker i mer än 2 sidor, men det kommer väl… och såklart en krok för att fota nya kläder. Såg dessa ballonger på Dollarstore och kunde inte låta bli. Har beställt en lampa i liknade design som ska upp på väggen i veckan också. Tapeten är ju jag sååå himla nöjd med fortfarande och gjorde så mycket för det här lilla rummet. Snabbt och enkelt sätt att förändra ett litet utrymme. Beställde från Tapethanden, precis som med tapeten i Elise´s rum

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Hej finaste!
  Börjar som så många andra antagligen me att be om ursäkt för att jag är usel på att kommentera o även gilla dina inlägg. Men gillar dom gör jag! Du är en av mina absoluta favoriter, inga noveller, fina o verkliga bilder och väldigt personligt utformat. Man skulle kunna vara du och det känns så himla befriande i kontrast mot alla som eg känns som ouppnåeliga Hollywoodkändisar. Kanske inte låter som en komplimang detta men det är verkligen det!
  Hursomhelst. Gillar extra mycket inredningen och dina små budgettips o DIY och såg just ballongkrokarna i Aarons krypin. Så fint! Men du, skulle man inte kunna sätta nåt blått snöre som hänger ned från varje ballong? Nåt blått band som matchar tapeten o det andra naturligtvis. Tror det hade blivit en toppenbra prick över i:et
  Tack för all feelgood du ger mig. När jag inte orkar kolla igenom allas bloggar i min lista så tar jag iaf ALLTID din och Sandra Beijers och Malin Wollins.
  Puss på dig!
  Maria

  1. finalyan

   Åh wow, vilka fina ord. Vill verkligen att bloggen ska uppfattas precis så som du skriver. Blev superglad över din kommentar, tack tack tack! Tack för tipset om ballongerna, riktigt bra idé!

stats