Fina lyan

AJLAJK AW 2020

 

 

Ajlajk är återkommande plagg i min garderob som ni vet och nu har dom släppt höstens kollektion!

Jag fastnade direkt för färgen dom kallar ”cashew” på flera plagg. Jag gillar att alla deras plagg egentligen kan matchas tillsammans. En  perfekt färgskala! Och såklart en del inslag av leo, jag älskar leo och alltid gjort. Ser väldigt mycket fram emot att få hem den här klänningen. Tänker den som den är på bilden till sneakers, eller till leggings i leoprint eller fuskskinn och mina boots som jag tipsade om igår här på bloggen. Åh, sommaren är härlig men det är något speciellt med hösten och dess mode!

 

Kanske är det längtan efter att inte svettas, få nära sig iordning och just ta på sig kläder igen. Jag har ju inte gått naken hela sommaren, men ni vet vad jag menar 😉 Man orkar inte fixa sig på samma sätt på semester och när det är varmt ute.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats