Fina lyan

Akuten och målat

 

Gokväll!
Sitter här med ganska så ont i huvudet efter att jag slog det i microdörren. Skulle värma Aarons välling me honom på armen, vilket han inte var med på så jag satte ner honom och reste mig snabbt och slog såklart i dörren, som har en glaskant dessutom. Satan vad ont det gjorde. Vår granne är läkare så gick in och hon tyckte att jag skulle till akuten, så där har jag varit och fått limmat ihop skallen. Jag skulle precis tvätta håret dessutom, känns ju kul att gå till jobb nu de närmsta två dagarna eftersom jag inte får tvätta håret nu 😉

 

I helgen pysslade vi lite, målade i lekrummet som ni kan skymta, har lite planer här inne och jag hoppas att vi kan få igång de snart så jag kan visa er. Ska bli lite bättre anpassat till barnen, som det var förut så slängde vi mest in allt vi hade. Älskar såna här projekt och lekrum är ju ett sånt rum som man kan gå lite ”bananas” i.. haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats