Fina lyan

ALDRIG MER FIXA NAGLARNA

Idag filade jag bort mina naglar, eller jag gjorde det på salongen. Mitt sista besök där. Kommer aldrig mer göra naglar på salong. Inte för att jag inte vill, men fick reda på senaste rapporten från USA att UV-lamporna ökar risken för hudcancer, alltså det borde jag ju räknat ut själv men man tänker ju inte på det. Att det är ett litet solarium där. Säkert är risken inte jättestor men känns väldigt onödigt att utsätta sig för det, i alla fall för mig som redan har det. Det finns risker med allt och man får ju välja det man vill ta sig till. Nog om det, nu känner jag min naken såklart… har googlat lite och hittat att märket ”Sally Hansen” ska ha bra lack som ger lite gellack känsla och håller bättre, Har ni erfarenhet av det? Jag klarar inte av vanligt lack, det lossnar direkt, även med överlack.

 

Tänkte prova dessa faktiskt men vill höra om ni har något att tipsa om innan jag beställer?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Victoria

    Jag har inte heller kunnat behålla nagellacket även fast jag använt överlack. TILLS jag fick tips om Seche Vive överlack. Den blåa. Med den håller vilket nagellack som helst 8-10 dagar! Jag tar dubbla lager överlack 🙂 Och det ger verkligen en gel känsla 🙂

  2. Viktoria

    Jag går på salong och fixar mina naglar. Vi använder glasfiberväv + lim. Med den metoden används ingen uv-lampa och nagellacket sitter som berget på tills man tar bort det själv.

stats