Fina lyan

ANSIKTSBEHANDLING & XXL

 

Gokväll!

Idag kom jag äntligen iväg på ansiktsbehandling, syra-behandling med Neostrata. Gör den hos Alberiuskliniken. Såå skönt efteråt, mitt ansikte behöver verkligen all fukt det kan få. Jag har jobbat på bra med mina produkter hemma men behöver den här boosten då och då. Efter hämtning så körde vi till XXL för att köpa nya cykelhjälmar till de stora barnen, osmart drag… gjorde det nämligen innan mellis, haha. Jaja. Men vi fick tag i hjälmar och jag ger mig inte. Korven som jag lovade på IKEA uteblev och det fick bli mellis hemma, så är det bara när man inte sköter sig. Går i perioder det där. Just nu är dem lite hetsiga men det går över.

 

Kidsen lever typ på hjul, cyklas, kickas och rullas. Frågade om grönt spänne men det verkade tydligen inte vara så viktigt längre, konstigt svar… men det fanns inte en enda hjälm med grönt spänne på XXL. Vad har ni?

 

 

 

Jag fynda ett linne i förbifarten också, behöver fler träningslinnen. Bor typ i träningskläder på vardagarna just nu. 99 pix, helt överkomligt! 😉

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin Thor

    Frågade också i cykelaffären efter grönt spänne. Men han avrådde. Sa att de grönas spännes funktion är att lösa ut vid stöttar o ryck. Så skulle barnet ramla är risken ganska stor att spänner löser ut, hjälmen ramlar av och barnet slår i huvet ändå. Så han sa att de va enklare att lära barnen att knäppa av hjälmen innan lek ?

stats