Fina lyan

ÅRETS BABYBLOGG

 

TACK för att ni nominerade mig till årets babyblogg på Babyshop!

Nu har röstningen påbörjats och kom ihåg att om du var den första som nominerade mig och jag vinner så vinner även du ett presentkort! Alltså, jag tror verkligen inte att jag har någon chans för det är massor av stora bloggare med som har tusentals följare på Instagram. Men att komma på topp 10 med dessa hade varit en ära!

 

Jag tycker verkligen i år att min blogg är bra och även att ni tycker det, jag har bjudit på det mesta det senaste året. Både tråkigt och roligt, men huvudinnehåller här på bloggen är ju faktiskt babyprylar och Aaron just nu. Väldigt osvenskt att tycka att man är bra, men jag har fått så mycket respons från er sista tiden där ni berättar vad ni tycker och det har jag verkligen tagit till mig! Ni är bäst!

 

HÄR röstar man, jag har nummer 3 om ni vill lägga er röst på mig ♥

 

Dem uppdaterar manuellt så man kan inte se ställningen i realtid. Så spännande!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats