Fina lyan

Åter till det ”normala”.

 

Godmorgon!

Njuter extra mycket denna fredag, har nämligen bara nästa vecka kvar på permitteringen. Vi tas ur permitteringen tidigare, och det är ju såklart lite surt men ändå är det skönt att återgå till det ”normala”, jag hade det på känn då det är ett sånt tryck på jobb. Bättre att ta hand om alla som behöver oss istället, såklart. Har ju dessutom tajmat in det här väldigt bra med vädret, nästan lite för bra. Idag är prognosen 31 grader här hemma så vi ska ta oss till något svalkande ställe idag. Man pappa och Elise sover fortfarande så jag njuter av nybryggt kaffe och mina killar, solen som dränker hela vardagsrummet och mina fina gladioler. Helt perfekta till den nya vasen. Köpte ni också vasen?

 

Hade lite omröstning på Instagram och många ville se mer inredning, men även nöjda som det är. Så jag kör på som vanligt men med mer inredning såklart. Mina sociala medier speglar ofta vad som händer i mitt liv och under sommaren är det mer häng med familjen, shopping och mat. Men hösten brukar vara mer mys hemma och inredning så det kommer automatiskt! Dock är hösten full fart för oss så jag hoppas att jag kommer ha tid och ork till detta, det är faktiskt här jag hämtar min energi också, när jag får skapa och dela med mig! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats