Fina lyan

Att hinna träna kroppen

 

Ni minns väl att jag var sjukt duktig på att träna under sista del av min mammaledighet. Jag blev riktigt stark och lärde mig vad min kropp klarar av och vad jag behöver träna. Jag har lätt att väcka liv i musklerna igen då jag tränat mycket i flera perioder i mitt liv, men nu har jag knappt varit på gymmet sen jag började jobba. Inte bara jobbets ”fel”, det har ju varit en massa annat i livet på hänt, flytt etc. Men jag försöker ändå hålla igång, blir kanske inga mastodont-pass men jag får ändå lite känningar ibland och pulsen ökar. Bättre än inget känner jag. Jag tränar lätt hemma eller ute, jag brukar ibland använda gummiband och idag gick vi till ute-gymmet nära oss. Raka marklyft får jag till här med 30 kilo vilket är precis vad min rygg behöver, liiiite för tungt men det går. Kör ofta benböj med Aaron på axlarna och även höftlyft med honom på magen. Allt går ju om man vill men jag tänkt ändå skaffa ett gymkort på gymmet här i närheten, så man kan sticka iväg på kvällen och köra lite.

Har dessutom nya snygga gym-kläder och det gör som ni alla vet, det mycket roligare att träna. Dessa kommer från Mighty Solo och är från ett samarbete med dom. Byxorna har jag hög stödjande mina och rullar inte ner utan sitter verkligen kvar. Bra stöd i toppen också!  Eftersom det är ett samarbete så kan jag dela med mig av en rabattkod till er om ni vill köpa er ett set eller till någon i julklapp, Finns massor av fina designs!

HÄR hittar ni deras sida.

Rabattkod: MightyLiw15 ger 15% rabatt på ert köp

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats