Fina lyan

ATT VARA KRITISK

 

När jag tittar tillbaka i mitt arkiv på bloggen (har det gamla arkivet HÄR) så måste jag ibland ta fram skämskudden. Speciellt tiderna efter barnen har kommit, har haft svårt att hitta tillbaka till mig själv igen efter förlossningar…. men den är gången känns det som om jag har hittat rätt snabbare 😉 Får man säga så? Att man tycker att man ser bra ut? Jag lägger iofs mer tid och pengar på mitt utseende nu är tidigare.

 

Sociala medier påverkar ju enormt såklart, men samtidigt så mår jag mycket bättre när jag känner mig fin. Jag har gjort en plastikoperation i mitt liv, och det är brösten. Det bästa jag har gjort! Men det betyder ju inte att det är så för alla. Jag har varit öppen med min operation här på bloggen men aldrig gjort reklam eller liknande för det. Jag har inga andra ingrepp för utseende som jag vill göra, just nu. När jag är äldre kanske jag tänker annorlunda. Men det jag vill komma fram till är att det görs sååå himla mycket reklam för plastikoperationer i sociala medier, och speciellt hos stora profiler med massor av unga som följer dem, såklart blir dem påverkade. Jag tycker såklart att alla får blogga och skriva om precis vad dem vill, men när det kommer till kirurgiska ingrepp när man en gräns, speciellt när man hänvisar till en specifik klinik. Flera influensers åker till utlandet och gör rump-implantat, sponsrat. Det är helt galet. Varför åka utomlands, för att spara några tusenlappar när det kommer till ett ingrepp för livet, i ens egen kropp?

 

Jag är för, för att inspirera, absolut. Men valet var man gör ingreppet ska man själv göra, det är viktigt att kolla upp kirurgen ordentligt innan och inte gå bara på priset. Ett inlägg i en blogg om en klinik är oftast en annons, tänk på det. Det är som att läsa en tidnings-annons. Skillnad på att köpa en tröja som man ser på en annan tjej och att köpa samma tuttar.

 

Oj, långt utlägg 😉 Skulle komma till jag tycker att det är roligare nu att förbättra sitt utseende, men det behöver inte vara bestående grejer. Jag gör ju Botox ibland, men det ger mig mest avslappning än utseende, men det gör jag bara hos en läkare (kirurg)  jag litar på, samma som avrådde mig från att göra fillers! Det är ju ett ingrepp. Håret är superviktigt för mig och det är bara Jennie som får röra det. Blont är min grej. Brun utan sol, eller spraytan gör också sååå mycket för mig. Gjorde spraytan igår på ett nytt ställe, faktiskt här på Maria Park, blev sjukt nöjd! PopisBeauty heter stället, så skönt att ha det nära och det kostade bara 295 kr, många tar ju 350-400 kr. Kommer bli stammis, ska faktiskt dit nästa vecka och unna mig nya fransar efter det här galna året. Naglarna fixar jag också ju, Viet Nails på Drottninggatan. Alltid nöjd och en sån grej som gör mycket tycker jag.

 

Måste också nämna en annan grej, när jag var på hudkliniken på lasarettet för en första kontroll så fick jag frågan om jag hade använt Melanotan, visste inte vad det var men när dem sa ”Barbiedrogen” så visste jag. Nej, det har jag verkligen inte men tydligen är det så att det finns samband mellan hudcancer och den. Och den görs reklam om på sociala medier, bl.a. av flera stora profiler. Helt galet!

 

Ja, det jag ville komma fram till egentligen är att man ska vara nöjd med sig själv och vill man fixa något, gör det! Men var kritisk när du väljer behandlare, speciellt när det kommer till injektioner och när kniven ska fram. Finns tyvärr många oseriösa där ute.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Jag vill i framtiden göra en bröstförminskning, eller ett bröstlyft, beroende vad som behövs om jag går ner i vikt. Men det ligger på framtiden. Velat göra det i 15 år så det är ju ingen fara om det får vänta lite till. Annars har jag precis tagit bort en hudförändring på näsan. Inte för att den vara farlig utan för att den likaom satt dumt till när glasögonen gled ner lite.

    Som du säger, alla får skriva om vad de vill, men det är ju som sagt skillnad på en klänning och ett par bröst.

stats