Fina lyan

AXKID MODUKID

I samarbete med Lekmer

 

Gokväll!

Har ni också nervösa kids hemma som börjar skolan imorgon? Vi har ju en 7-åring som ska börja 1:a klass imorgon. T.o.m. jag är nervös. Det är så stort! Han blir stor på riktigt och skolan börjar på riktigt nu. Lite tårar i ögonen kommer det allt.

Ja, med rutiner och skolstart så kommer det ju också praktiska saker. Med två bilar och tre barn så behöver man hela sex bilbarnstolar. Vi är snart en liten babybutik här i vårt hem, vi har allt man kan tänka sig. Aaron behövde en ny bilstol som kommer sitta i vår nya bil som tyvärr är försenad. Men den är tänkt till SUV:en alltså. Det här är ”mellanstolen”, alltså efter babyskyddet och innan framåtvända. Dessa brukar fästas med bälte och det är såå jobbigt tycker jag, eftersom vi ofta möblerar om med alla stolar. MEN! Denna sitter faktiskt med Isofix, ni vet såna skenor in i sätet. Så basen fästs i sätet och sen klickar man bara på bilstolen i basen. Hade ju samma koncept på babyskyddet. Så himla smidigt! Dessutom gör det möjligt att luta stolen när han somnar. Guld värt! Är ju inte alltid att den stolen man vill köpa passar perfekt i ens bil och då får fel lutning. Med denna så kommer man förbi det problemet. Aaron är ju en stor kille men han sitter riktigt bra i den, och det finns massor av plats att växa i. Sen är den ju snygg också, mkt viktigt.

Vi har Axkid sen tidigare också och känner oss trygga med just Axkid, vi har en Minikid i andra bilen där sen sitter perfekt och har haft den även till Elise och ser lika fin ut fortfarande. .

 

Ni hittar Axkid Modukid här.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats