Fina lyan

BABYVAKTEN

 

Lovade ju att återkomma om vår babyvakt efter vi hade använt den ett tag, en Philips Avent.

 

Anslutning: Vi har den ena i vårt sovrum och mottagaren där nere. Har även haft med den utomhus i trädgården med stängda dörrar och det har inte varit något problem hittills.

Batteri: Vi laddar den hela tiden så jag kan egentligen inte säga något om det. Dock hade vi kopplat ur den när vi var på semester några dagar och då hade mottagaren laddat ur till sista batteripluppen. Så den drar batteri även avstängd antar jag,

 

Funktioner: Det finns både musik och nattlampsprojektor. Vi kör alltid musiken vid nattning, men när vi sätter igång ljuset så blir han mer intresserad av det än att sova. Musiken stängs av efter en stund, vi har även någon gång satt igång musiken via kontrollen här nere men det har inte fungerat, han vill ha närheten när han vaknar till. Men funktion är ju bra! Man kan även prata till honom via den, dock inte provat 😉 Att den visar temperatur är superba, speciellt dessa dagar, då får man en bild av hur varmt det är och om man behöver göra något för honom.

 

Vi är helt klart nöjda med den, har inget att klaga på faktiskt. Hade önskar videofunktion kanske, men det finns ju andra med den funktion också. Det viktigast för oss är att anslutningen inte störs och alltid fungerar. Har haft andra babyvakter där det strulat en massa, det är så stressande.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats