Fina lyan

BackPack MINI™ – Graphic Grace

Ni kan väl inte ha missat att Elodie Details idag släppte ett smakprov deras nya kollektion?

En underbar liten ryggsäck till förskolebarn. Jag föll direkt för Graphic Grace väskan till ministern.

Oväntat?! Haha.

I början av augusti kommer resten av kollektionen att lanseras och som vanligt kommer den nog att skapa ett stort ha-begär hos mig.

Men väskan den ska få pryda hans rygg i höst – dock vet jag inte hur vi gör med förskolan när lillasyster har kommit.

Jag är lite kluven, hur gjorde ni andra när andra barnet kom, hade det äldre barnet på förskolan 15h/veckan?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. finalyan

   Ja, 1260 kr, som ”vanligt” men bara 15 tim… inte för att jag vill ha honom där mer men man tycker ju att det borde vara reducerad avgift.

 1. Daniela

  Vi har sagt upp platsen, så V kommer vara hemma med mig o bebis. För oss känns det helt rätt. Vi har haft jobbiga lämningar & V har visat att han föredrar att vara hemma. Skulle vara tufft att lämna honom gråtandes när jag ändå är hemma.

  1. finalyan

   Ja, vi har också haft lite jobbigt nu på sista tiden… aja, jag tror att vi får se hur läget är när bebis kommer, och helt enkelt avgöra då 🙂

 2. Madde-gravid med lillasyster

  Liam kommer gå 15 timmar i veckan när lillasyster kommer. Han trivs på dagis och känns inte rätt att han inte ska få gå där då. Han behöve den stimulansen och lek med kompisarna. Jag hoppas och tror att det är rätt beslut att göra så!:)

 3. Marie

  Min dotter ska få gå på förskolan den dagen syskon kommer, 15 timmar. Dels för att hon tycker om sin förskola och skulle nog bli jätteless på att bara vara hemma. Sen tänker jag mig att det är fint med egentid tillsammans med nya bebisen, både för bebisen och föräldern. Tänk så mkt tid första barnet får, det kommer aldrig de övriga barnen få av naturliga skäl.

  1. finalyan

   Ja, det har du rätt i… ´vi får se hur han trivs efter sommaren.. nu har det varit såsådär…

 4. Pauline

  Vi kommer ha Nova på förskolan för hon älskar verkligen att vara där och jag känner att hon behöver få leka av sig med andra barn. Sen är det ju inte jätte många timmar per dag som hon är där.

  Kram

 5. Linda

  Jag tycker att det är storasyskonets rätt att få fortsätta på föris med alla kompisar, om hen trivs såklart! 15 timmar är ju ingenting.. Och även lillasyskonet får lite egentid men mamma

 6. Camilla

  Till en början fick storebror gå 15h, men han trivdes inte på sin förskola så efter två månader av oregelbundna lämningar så fick han sluta och vara hemma med mig och lillebror. Efter ca 6 månader började han förskola igen då jag märkte att han saknade lekkompisar (vi umgås inte så mycket med andra barn privat), men då bytte vi till en annan och sedan dess har det fungerat jättebra. Nu går de båda där även om de just nu har sommarlov i 10 veckor. 🙂

  1. finalyan

   Kunde ni pausa er plats då eller fick ansöka om plats på nytt? Lite saftigt att betala 1260 varje månad om man inte utnyttjar det…

stats