Fina lyan

Bästa spraytan i Helsingborg

 

 

Ni vet att jag är ett ”big fan” av brun utan sol och spraytan. Just spraytan brukar jag unna mig inför semestrar eller nu på sommaren. Det blir ju så mycket bättre på salong och håller längre. Jag har testat de flesta som gör det i stan och går alltid tillbaka till Susanne, det blir bäst resultat hos henne. Hon snålar inte med färgen, den blir jämn och fin och framförallt så färgar den inte av sig på mitt löshår, vilket har hänt oss andra flera gånger. Speciellt när jag har haft blont hår. Missfärgar det håret så missfärgar det säkert på annat också, men alltså inte hos Susanne!

 

Passa på och följ på Instagram, det är ibland tävlingar med superpriser, hon utför en massa andra och spännande behandlingar. Hon berättade om en ny behandling som heter Nålfri trådlyft vilket verkade superspännade, blev allt lite sugen på det. Har ni testat det?

 

Peelar man kroppen innan, eller helt enkelt skrubbar den med en handduk efter en lång dusch så håller färgen bättre. Likaså om man smörjer in sig och håller huden mjuk så håller såklart färgen bättre,

 

På fredag ska vi fest, maskerad faktiskt! Härligt att vara lite brun och fin då såklart, Återkommer med vilken kostym det blir, har beställt och lånat, så får se vilken det faller på 🙂 Ser verkligen fram emot en barnfri kväll med Marcus, våra vänner och lite drinkar!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats